eladó / hétvégi ház/nyaraló / Velence

Hívjon most!

+36 (20) 252 megnézem

ingatlan adatlap:

ingatlan kódja: VE / 182861
helye: Velence
típus: eladó hétvégi ház/nyaraló
méret: 87 nm
telek mérete: 521 nm
állapot:
építés anyaga: tégla
fűtés: villany
irányár: 51.990.000 Ft

az ingatlan leírása:

VELENCE, eladó egy 86 nm-es, téglaépítésű, 3 szobás, két szintes, dupla erkélyes, garázzsal rendelkező nyaraló 521 nm-es gyönyörű, fás telken a tótól valósan 3 perc sétára.

I.á.: 51,99 M Ft.                                                  Tel.: 06 (20) 252 0622

Elhelyezkedés

Velence, Velencefürdő részén helyezkedik el ez az 1985-ben épült családi nyaraló. A Velencei tó gyakorlatilag a ház mögött terül el, de a Korzó is sétatávolságon belül van.

Közelben bolt és pékség megtalálható és a vasútállomás is csak 5 perc gyalogosan.

Kapun belépve

Ház elhelyezkedése az úthoz képest nagyon szerencsésnek mondható, hiszen a ház kapuja előtti részen jókora fás, parkos közterület található.

Kapun belépve egy szépen tagolt parkosított udvarra érkezünk. A hátsó udvaron hatalmas fenyőkkel, örökzöldekkel, kertitárolóval és grillező hellyel.

Házról bővebben:

A ház 1985-ben épült nyaralóként és azóta is a család tulajdonába van. A ház összesen 86 nm két külön bejáratú szinten, alsó szint 45 nm, felső szint pedig 41 nm.

A házat folyamatosan és szépen karbantartották, 2020-ban került szigetelés a homlokzatra. Fűtés a házban nem kiépített, gáz közmű nincsen a telken belül (ház előtt megtalálható). Mivel a házat nyaralóként használták, ezért az átmeneti időszakban villanyradiátorokkal oldották meg a fűtést.

Elrendezés

Alsó szint: közlekedő, WC, konyha, szoba, garázs

Tetőtér: 2 db erkély, közlekedő, fürdő/WC, konyha, nappali/étkező, szoba

Alsó szint két irányból is megközelíthető, garázsból és a ház oldalán található bejárati ajtón keresztül. Bejárati ajtón belépve egy közlekedő folyosóra érkezünk, rögtön balra található a szoba. Jobbra a bejárat mellett a WC majd közvetlen mellette a konyha. Közlekedő folyosó végén pedig átjáró a garázsba, mely a méretéből adódóan tároló is.

Tetőtér bejáratához egy - a ház oldalán felfutó - lépcsőn keresztül jutunk el. Itt az ajtón belépve egy előtérbe érkezünk, rögtön balra található a fürdő és WC egy helyiségben. Bejárati ajtóval szemben a konyha található.

Előtérből jobbra a mindkét oldalon hatalmas ablakokkal (faltól-falig, mennyezettől-padlóig) rendelkező nappali és étkező található egy légtérben. Ez a helyiség a ház központja és egyben gyöngyszeme is a 24 nm-ével a hatalmas ablakokkal szellős és világos. Nappali részből balra nyílik a hálószoba és a ház második erkélye.

Mindkét szint jellemzője, hogy ésszerűen osztott és jól szeparált, valamint „továbbgondolható” és igény szerint összenyitható.

Kiknek ajánlom

Ezt az ingatlant azoknak az érdeklődőknek ajánlom, akik központi elhelyezkedéssel keresnek egy ideális méretű telekkel rendelkező takaros házat. Azoknak akiknek fontos a Velencei tó a vasút a boltok a kerékpárút közelsége.

A ház jelen elosztásában két család nyaralását is „kiszolgálja”, de a szintek egybenyitásával akár egy hangulatos családi otthon is kialakítható.

Velence a Velencei tó legkeresettebb és legdinamikusabban fejlődő kisvárosa és ez nem véletlen! Lakjon Velencén és nyaraljon egész évben az otthonában!

I.á.: 51,99 M Ft.

Tel.: 06 (20) 252 0622

Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!

Amennyiben ingatlan eladással és vásárlással kapcsolatosan tájékozódna, ajánlom figyelmébe szakmai Facebook oldalamat: Simon-Básti Mária - Tulajdonosbarát ingatlanos

iroda: Velence

Simon-Básti Mária

Simon-Básti Mária

ingatlan tanácsadó

+36 (20) 252 megnézem

HÍVÁS

e-mail: basti.maria@lakaskulcs.hu

iroda adatlapja

Érdeklődjön az ingatlanról:

7 ingatlaniroda
839 eladó ingatlan
101 kiadó ingatlan
372 új építésű ingatlan
7 akciós banki ingatlan
Energetikai tanúsítvány