eladó / iroda / Székesfehérvár

Hívjon most!

+36 (20) 558 megnézem

ingatlan adatlap:

ingatlan kódja: FV / 187771
helye: Székesfehérvár
típus: eladó iroda
méret: 156 nm
telek mérete: 978 nm
állapot:
építés anyaga: tégla
fűtés: gáz-központi
emelet: 2. emelet
irányár: 54.990.000 Ft

az ingatlan leírása:

SZÉKESFEHÉRVÁR, Nagyváradi úton eladó egy 2 szintes, összesen 156 nm-es, vegyes tüzelésű + gázfűtéses, tégla építésű, új tetővel rendelkező, szigetelt, összesen 4 helyiségből álló üzleti ingatlan hatalmas pincével és garázzsal 978 nm-es telken.

 I.á.: 54,99 M Ft.           Tel.: 06 (20) 558-8805

Elhelyezkedés

Maroshegy valóban frekventált részén helyezkedik el az ingatlan, belvárostól 5 perc távolságra.

Főútról, Spar és Praktiker parkolóból is jól látható utcafronttal.

Kapun belépve

Kapun belépve egy részben térkövezett részben füves/murvás udvarra érkezünk, néhány fával és bokorral tarkítva. Ház mellett található egy könnyűszerkezetes garázs, mely egy autó „tárolására” alkalmas. Udvar – murvás rész – 60 cm mélyen döngölt és kavicsozott, így nem süllyed meg rajta nagyobb tömegű teherautó sem!

Házról bővebben

Az eredeti épület 1976-ban épült, melyre 2010-ben került rá a szintén tégla építésű külön bejáratú emeleti szint.

Szint ráépítés eredeti elképzelés szerint raktár funkciót töltött volna be. Ezért nincsen összeköttetésben az alsó és az emeleti szint. Természetesen a két szint igény szerint összenyitható!

A 2010-ben történt ráépítés során az egész épület kapott egy 14 cm vastagságú homlokzati szigetelést és nemesvakolatot, valamint teljesen új tetőszerkezet, melyre gyönyörű szürke betoncserép került elhelyezésre.

A ház fűtését a pincében található vegyestüzelésű kazán valamint gázkazán biztosítja radiátorokon keresztül. Nyílászárók 80%-ban 8 kamrás, hőszigetelt műanyag nyílászárók, 30%-ban az eredeti fa nyílászárók.

Az ingatlan 3 szintből áll:

  • Pinceszint: ház hátsó oldaláról megközelíthető ( 2 x 35 nm es egymásból nyíló helyiséggel) melyet jelenleg tárolásra használnak, itt található mindkét kazán
  • Földszint: 10 nm-es teraszról lépünk be a házba a közlekedő folyosóra ahonnan nyílik az összes helyiség. Jobbra található a 2 db szoba, bejárattal szemben a kádas fürdőszoba. Bejárattól balra a kisebbik szoba, mellette a WC, valamint tovább haladva a konyha és a belőle nyíló spájz. VILLANYVEZETÉK CSERÉLVE!
  • Tetőtér: bejárata az alsó szint bejárata fölött található ahová egy fém lépcsőn jutunk fel. Ez a szint jelenleg egy egybefüggő tér – 1 db WC található benne - gyönyörű járólappal burkolva, összesen 83 nm.

Kiknek ajánlom

Ezt az ingatlant azoknak az érdeklődőknek ajánlom, akik frekventált helyen, belvároshoz közel keresnek – akár - több funkciós ingatlant. Alsó szint alkalmas lakhatásra, de akár több iroda kényelmes kialakítására is. Felső szint – mivel egy légtéren van – raktározásra, bemutatóterem kialakítására, vagy a tér osztásával irodák kialakítására is alkalmas.

Mivel a tető szinte új, homlokzati szigetelés megtörtént, nyílászárók nagy többsége cserére került ezért maximum a belső tér tovább gondolására, felújítására van csak szükség.

AZ INGATLAN ÜRES, TEHERMENTES ÉS AZONNAL MEGTEKINTHETŐ, KÖLTÖZHETŐ!!!

További részletekeért kérem telefonon érdeklődjön!

I.á.: 54,99 M Ft.

 Tel.: 06 (20) 558-8805

Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!

Amennyiben ingatlan eladással és vásárlással kapcsolatosan tájékozódna, ajánlom figyelmébe szakmai Facebook oldalamat: Básti Marcsi - Tulajdonosbarát ingatlanos

iroda: Székesfehérvár

Németh Zoltán

Németh Zoltán

irodavezető

+36 (20) 558 megnézem

HÍVÁS

e-mail: nemeth.zoltan@lakaskulcs.hu

iroda adatlapja

Érdeklődjön az ingatlanról:

további ingatlanajánlatok hasonló kategóriában

típus méret ár  
eladó iroda - BP. XII. kerület 62 nm 49,9 MFt tovább
7 ingatlaniroda
767 eladó ingatlan
102 kiadó ingatlan
304 új építésű ingatlan
3 akciós banki ingatlan
Energetikai tanúsítvány