eladó / lakás / Balatonfüred

Hívjon most!

+36 (30) 636 megnézem

ingatlan adatlap:

ingatlan kódja: BF / 147170
helye: Balatonfüred
típus: eladó lakás
állapot: új építésű
emelet: földszint

az ingatlan leírása:

MINŐSÉGI OTTHON A VÁROS SZÍVÉBEN. AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, MÁR JOGERŐS HASZNÁLATBA VÉTELI ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ INGATLANT KNÁLUNK ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZBAN. A MEGHIRDETETT LAKÁS A 14 LAKÁSOS VILLA ÉPÜLET UTOLSÓ SZABAD FÖLDSZINTI LAKÁSA. Fekvése rendkívül ideálissá teszi lakhatásnak, de befektetésnek, nyaralónak is, hiszen pár perc sétával akár a Tagore sétányra jutunk, akár az ellenkező irányba indulva pár 100 méterrel arrébb bevásárolhatunk, ügyeinket intézhetjük, vagy a tömegközlekedési lehetőségeket is elértük.

A lakás az épülrt közepén található, két oldalról is védett. Alapterülete 65 nm, melyben tágas amerikai konyhás nappalit, kényelmes hálószobát, közlekedőt, előteret, külön wc-t és luxus fürdőszobát találunk. A nappaliból juthatunk a 21 nm-es teraszra , mely előtt egy 60 nm-es saját használatú kertrészt birtokolhatunk. A lakáshoz tartozik tároló és gépkocsi beálló, melyet a meghirdetett eladási ár tartalmaz. Az építkezés és a parkosítás is befejeződött már, így a teljes kényelmet élvezhetjük zavaró hatások nélkül.

Modern dizájn, rendkívül magas minőségű anyagok, szakszerű kivitelezés. A tökéletes höszigetést a megfelelően választott falazóanyag és habarcs, valamint a 10 cm-es grafitos hőszigetelés, a korszerű alumínium fedésű, háromrétegű biztonsági üvegezéssel készült nyílászárók garantálják. A fűtést 2 db kondenzációs gázkazán biztosítja az épületben, melyek külön-külön, egymástól függetlenül működnek, így teljesen kizárható, hogy meghibásodás miatt meleg nélkül maradjanak a lakók. A felhasznált energia mennyiségét lakásonként egyedileg mérik. A nyári meleget pedig önálló szabályozású hűtő-fűtő split klímával enyhíthetjük. A fürdőszobákban nem csak a szaniterek és a plafonig nyúló burkolatok, de a bútorok is beépítésre kerültek. 

A VÉTELÁR TARTALMAZA A LAKÁS ÁRÁT HASZNÁLATBA VÉTELRE ALKALMAS ÁLLAPOTBAN A MEGADOTT FELSZERELTSÉGGEL, GÉPKOCSI BEÁLLÓVAL ÉS TÁROLÓVAL BRUTTÓ 44,85 MFt.

A társasház zárt udvarára távirányítóval működtetett elektromos kapun át juthatunk, az autók részére kialakított közledekedési út és a parkolók térkővel burkoltak, az udvar többi része füves és parkosított.

Jöjjön és legyen részese a hangulatos Füredi életérzésnek! További információkért és a megtekintés ügyében keresse irodánkat, Balatonfüred Reformváros részében, Gyógy tér 3. Horváth Ház Déli oldal vagy hívja a megadott telefonszámot,iroda: Balatonfüred

Valkó Ágnes

Valkó Ágnes

irodavezető

+36 (30) 636 megnézem

HÍVÁS

e-mail: valko.agnes@lakaskulcs.hu

iroda adatlapja

Érdeklődjön az ingatlanról:

további ingatlanajánlatok hasonló kategóriában

típus méret ár  
eladó lakás - Balatonfüred 58 nm 35,0 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 72 nm 54,0 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 82 nm 76,4 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 49 nm 45,5 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 144 nm 49,9 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 108 nm 130,0 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 72 nm 63,5 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 73 nm 69,0 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 60 nm 26,8 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 50 nm 55,5 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 90 nm 137,0 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 61 nm 71,6 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 50 nm 35,4 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 72 nm 80,2 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 104 nm 76,5 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 99 nm 88,0 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 74 nm 93,6 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 70 nm 35,9 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 120 nm 69,5 MFt tovább
eladó lakás - Balatonfüred 69 nm 89,8 MFt tovább
7 ingatlaniroda
1716 eladó ingatlan
81 kiadó ingatlan
653 új építésű ingatlan
22 akciós banki ingatlan
Energetikai tanúsítvány