eladó / lakás / Siófok

Hívjon most!

+36 (20) 248 megnézem

ingatlan adatlap:

ingatlan kódja: SI / 188330
helye: Siófok
típus: eladó lakás
méret: 53 nm (br. 65 nm)
építés anyaga: tégla
fűtés: hőszivattyú
emelet: 3. emelet
irányár: 110.880.000 Ft

az ingatlan leírása:

ÚJ PROJEKT A BALATON SZERELMESEINEK

Az ingatlan fekvése egy tágas, nagy felületű lakóövezet tovább fejlesztését jelenti ezen a relatív hatalmas területen, ahol panorámás vízparti lakások kerülnek átadásra. Az árak, lakóingatlan révén, 5 %-os Áfát tartalmaznak.

Siófokon, ez a hangulatos, 71 lakásos újépítésű társasház projekt a gondos és alapos tervezői munka eredményeként kerül megvalósításra közvetlenül a vízparton. A tervezés során fontos szempont volt a praktikum, a használhatóság, a fenntarthatóság, melyet a korábban már többszáz lakás és nyaraló tervezésének, megépítésének és értékesítésének tapasztalatai, valamint a vásárlói visszajelzések figyelembevételével végezték.

A lakások közvetlen vízparti elhelyezkedése és igényes tervezése mellett, a minőségi kivitelezés az apartmanok legjobb kihasználhatóságát és értékállóságát biztosítja a vevő számára.

Ez a lakás akár egy második otthont is kínálhat Önnek, ahol egész évben élvezheti a kényelmet, a természet közelségét, a tiszta és friss levegőt, Európa legszebb selymes vizű tavának varázsát.

A közelben kajak kenu centrum, sup, kisvitorlások, motorcsónak, vízi-bicikli, nyugalmat árasztó fíling a kora reggeli kocogáshoz, kerékpározás kilométereken keresztül közvetlenül a vízparton, közben csodálva az álomszép panorámát.

A földszinti lakások kertkapcsolattal rendelkeznek a kisgyerekes családok előnyére, az emeleti lakások Balatonra néző élhető méretű terasszal rendelkeznek.

A lakások alapterülete 53 és 120 m2 közöttiek optimális méretű teraszokkal, a ház tetőszintjén pedig korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőteraszok vásárolhatók saját használatra, ahol az egyedi víz- és áramvétel is biztosított.

A beépített anyagok kiválasztásánál a magas minőség elengedhetetlen szempont, az elválasztó falak fokozott hangszigetelésűek, az épület külső hőszigetelési rendszere 15 cm vastag. A födémekben 4 cm vastag hő/hangszigetelő táblák akadályozzák meg a függőleges irányú hangterjedést. A nappalikból és hálószobákból a korlátlan panoráma élvezetét nyújtó, időtálló rozsdamentes, szálcsiszolt oszlopokkal és kapaszkodókkal, valamint ragasztott biztonsági üvegkorlátokkal készült teraszok garantálják.

Az emeletek kényelmes megközelítését 13 személyes lift szolgálja ki.

A nyílászárók természetesen 3 rétegű üvegezéssel készülnek, külső oldalon antracit színben. A közös területeket, folyosókat, teraszokat I. osztályú szürke, fagyálló kőporcelán lapokkal burkolják. A lakások fűtését és hűtését központi LG Multi V-5 hőszivattyús rendszer látja el, már a 2023-as év energetikai szabványainak megfelelően, amely különösen energiahatékony üzemeltetést tesz lehetővé. A szobákba, nappalikba felszerelt beltéri egységek az évszakok szerinti léghűtést és légfűtést is biztosítják, melyek előnye a helyiségek rendkívül gyors lehűtése vagy felfűtése.

A telken található két újépítésű társasház lakói kizárólagos kerthasználatot kapnak, ahol a kikapcsolódás érdekében gyermekjátszótér és kültéri medencék kialakítására kerül sor.

Az ingatlan előtt húzódó több mint 3 km hosszú szabadstrand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgál az itt nyaralók számára.

A lakópark területére a biztonság érdekében csak egyedi azonosítású beléptető rendszerrel lehet belépni.

A VÁRHATÓ ÁTADÁS: 2023 JÚNIUSA

Minden további információért várom telefonhívását, vagy levelét e-mailben!

Tel.: 0620 248 9824

Mail: pervein.magdolna@lakaskulcs.hu

iroda: Siófok

Pervein Magdolna

Pervein Magdolna

ingatlan referens

+36 (20) 248 megnézem

HÍVÁS

e-mail: pervein.magdolna@lakaskulcs.hu

iroda adatlapja

Érdeklődjön az ingatlanról:





további ingatlanajánlatok hasonló kategóriában

típus méret ár  
eladó lakás - Siófok 53 nm 107,5 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 64 nm 106,5 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 81 nm 107,3 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 47 nm 112,8 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 62 nm 112,3 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 53 nm 107,5 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 47 nm 105,8 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 47 nm 112,8 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 53 nm 100,8 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 64 nm 105,0 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 53 nm 116,9 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 47 nm 103,9 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 64 nm 109,5 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 62 nm 107,0 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 58 nm 110,6 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 76 nm 120,0 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 53 nm 107,1 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 47 nm 105,8 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 44 nm 108,0 MFt tovább
eladó lakás - Siófok 60 nm 110,3 MFt tovább
7 ingatlaniroda
1212 eladó ingatlan
139 kiadó ingatlan
463 új építésű ingatlan
0 akciós banki ingatlan
Energetikai tanúsítvány