eladó / üzleti, ipari ingatlan / Pusztaszabolcs

Hívjon most!

+36 (20) 252 megnézem

ingatlan adatlap:

ingatlan kódja: VE / 134110
helye: Pusztaszabolcs
típus: eladó üzleti, ipari ingatlan
méret: 309 nm
állapot: újszerű
építés anyaga: tégla
fűtés: gáz-cirkó
emelet: 1. emelet
irányár: 39.900.000 Ft

az ingatlan leírása:

PUSZTASZABOLCS, eladó egy 2008-ban épült, 154 nm alapterületű, tégla építésű, gáz-cirkó fűtéses, 4 vagy 2 db üzlethelyiséggel rendelkező üzletház frekventált helyen.

I.á.: 39,9 M Ft.                                    Tel.: 06 (20) 252 0622

ELHELYEZKEDÉS:

Pusztaszabolcs Velence felőli részén helyezkedik el az üzletház, közel az óvodához, pékséghez és a benzinkúthoz, ideális helyszín bármilyen üzleti vállalkozás elindításához.

INGATLANRÓL:

Az üzletház 2008-ban épült kifejezetten üzlethelyiségek üzemeltetése céljából. Alapterültét tekintve 154 nm, tetőtér beépítésre került így a hasznos terület tetőtérrel együtt 309 nm.

Tégla építésű, gáz-cirkó fűtéses üzlethelyiségenként mérőórákkal. Minden üzletrésznek külön bejárata van. Parkolás közvetlenül a bejáratok előtt lehetséges. Árú pakolására a hátsó udvar felől (is) van lehetőség.

Eredeti kialakítását tekintve 4 db – egyenként tetőtérrel együtt 80 nm-es, alapterületét tekintve ~40 nm – üzlethelyiség kényelmes működését biztosította.

Tulajdonos a bérlők egyedi kéréseit figyelembe véve 2 db egyenlő méretű üzlethelyiséggé alakította át, azonban az eredeti felosztás könnyedén visszaállítható.

Az egyik üzlethelyiségben egy évek óta jól működő élelmiszer bolt üzemel a másik üzlethelyiség jelenleg üres.

Az üresen álló üzlethelyiségben éveken keresztül egy gyógyszertár működött, így itt az továbbra is működtethető, hiszen a kialakítása, elrendezése minden előírásnak megfelel.

KINEK AJÁNLOM:

Ezt az ingatlant azoknak a befektetőknek ajánlom akik üzleti ingatlanban gondolkodnak. Élelmiszerbolt bérlése folyamatos, tehát értékesítés esetén is tovább szeretnék bérelni az üzlethelyiséget. Jó üzleti lehetőség lehet még a patika újra indítása, hiszen az egész városban jelenleg egy kisebb méretű patika működik.

Alternatív felhasználása az ingatlannak a – némi átalakítás után – társasházzá alakítás, ahol 4 egyforma méretű, külön bejáratú lakóingatlant is ki lehet alakítani.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek üzleti lehetőség keressen meg telefonon, nézzük meg az ingatlant és tegyen rá ajánlatot!

I.á.:39,9M Ft.                    Tel.: 06 (20) 252 0622

iroda: Velence

Simon-Básti Mária

Simon-Básti Mária

ingatlan tanácsadó

+36 (20) 252 megnézem

HÍVÁS

e-mail: basti.maria@lakaskulcs.hu

iroda adatlapja

Érdeklődjön az ingatlanról:

7 ingatlaniroda
796 eladó ingatlan
98 kiadó ingatlan
323 új építésű ingatlan
9 akciós banki ingatlan
Energetikai tanúsítvány