FRANCHISE

A kialakult gazdasági helyzetre való tekintettel a franchise csatlakozási lehetőséget határozatlan időre felfüggesztjük.


Csatlakozzon Magyarország legfiatalabb, de leginnovatívabb franchise hálózatához.

A Lakáskulcs-direct csapata együttműködési lehetőséget kínál minden olyan kihívást kedvelő, motivált, agilis vállalkozónak, aki részt kíván venni régiója ingatlan és hitel vérkeringésében saját iroda nyitásával.

Miért érdemes franchise rendszert választani?

Mindenütt a világban, így Magyarországon is folyamatosan nő a franchise rendszerben üzemelő cégek, vállalkozások száma. Nemzetközi felmérések bizonyítják, hogy a franchise hálózatban működő vállalkozások több, mint 90%-a a megnyitást követő 5. év után is sikeresen működnek, szemben az egyedi, független, hálózaton kívüli vállalkozásokkal, ahol az első 5 évet a vállalkozások 70%-a nem éli meg.
Egy igazán jól szervezett franchise rendszer mind az átadó, mind az átvevő részére kölcsönös előnyökkel jár.
A már kiépített rendszernek és know-how-nak köszönhetően a csatlakozó partner rengeteg időt, pénzt és energiát takarít meg, ami a befektetés megtérülési idejét az egyedi vállalkozásokhoz képest lényegesen lerövidíti és lecsökkenti a kezdeti vállalkozás kockázatát. A bevezetett márkanév és a franchise rendszerben történő közös fellépés előnyökhöz juttatja a franchise tagokat.

Az ingatlanközvetítő franchise

Ha egy sikeres ingatlanközvetítő franchise hálózathoz csatlakozik, a sok éves tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően gyorsabb fejlődést és hatalmasabb sikereket érhet el, mintha önállóan egyedül kellene lépésről-lépésre ingatlanközvetítői egzisztenciáját felépítenie. A szükséges működési hátteret a franchise hálózat biztosítja, így Önnek „csak” irodája minél hatékonyabb működésére kell régiós szinten energiáját fordítani, nem beszélve az esetleges gyakorlathiányból fakadó hibás szerződésekről és döntésekről illetve ezek esetleges anyagi vonzatáról. A forgalmazott ingatlanok időveszteség nélkül kerülnek fel a franchise átadó által üzemeltetett, bejáratott oldalakra. Megfigyelhető trend az is, hogy az ingatlanpiaci szereplők egyre gyakrabban fordulnak ismert, leinformálható irodához a biztonságos és diszkrét ingatlan ill. hitelügylet lebonyolítása érdekében.

Miért pont a LAKÁSKULCS-direct?

Válasszon Önnek megfelelő franchise partnert! A LAKÁSKULCS-direct franchise csatlakozási és működési költségei a jelenleg hazánkban működő hálózatokhoz képest a legkedvezőbbnek mondható. Komplett, több pilléren álló üzleti modell (ingatlan, hitel, tervezés, építés)

Ügyfeleink 70%-a a világhálón talál ránk. A LAKÁSKULCS-direct számítástechnikai fejlesztésekben mindig is az élen járt, komoly, saját informatikai hátterével rugalmasan tudja követni a piac és a versenytársak diktálta irányvonalat. Grafikai és kiadványszerkesztői tapasztalattal pedig az offline megjelenésben is a piacvezető irodák közé tartozik.

Az alapító iroda 2000-óta az ingatlanpiac szereplője. Régiójában elsőként alkalmazta a digitális ingatlanbemutatást. 2004-től saját ingatlanpiaci kiadványt (Soproni Lakáskulcs) adott ki több, mint 2 millió példányban. 2005-től saját ingatlan-ügyviteli szoftvert és rendszert fejleszt, 2006-os országos portálján elsőként alkalmazta a „régiós” szűrést, amit vagy amihez hasonlót ma már egyre gyakrabban felfedezhetünk ingatlanos oldalakon is. Sikerein felbuzdulva megjelent az időközben partnerré vált siófoki iroda kiadásában a Balatoni Lakáskulcs is. 2010 a fordulatok éve. A kiemelkedő régiós ingatlanpiaci pozíciót látva további 2 iroda csatlakozott immáron a hálózathoz. Az új arculat és koncepció meghozta gyümölcsét. Irodáink hatékonyságát látva a partner pénzintézetek is kiemelt figyelemmel kezelik irodáinkat, ami az elérhető hitelügyleti jutalékok mértékében is visszatükröződik.

Érdemes tudni:

Kiemelkedő irodáink a régióban:

Soproni (2000) és siófoki (2006) irodánk kiemelkedően magasan teljesítenek régióikban. A kiemelkedő kínálattal kiemelkedően magas az értékesítés és hitelkihelyezés aránya.

összehasonlító táblázat

Reméljük sikerült érdeklődését felkeltenünk, és mihamarabb csapatunk munkatársaként üdvözölnünk!

Franchise kiajánlásunkat megtalálja itt: https://www.lakaskulcs.hu/franchise

Hálózati csatlakozás lehetőségéről érdeklődjön itt: kozpont@lakaskulcs.hu

 

KIAJÁNLÁS

Franchise kiajánlás

A kiajánlás letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.

IP cím: 18.206.12.157
E-mail cím:
7 ingatlaniroda
1215 eladó ingatlan
152 kiadó ingatlan
476 új építésű ingatlan
0 akciós banki ingatlan
Energetikai tanúsítvány