MÉDIA

A LAKÁSKULCS-direct munkatársai - szakmai múltjuknak köszönhetően - nagy tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanforgalmazásban és hitelezésben, így szívesen tesznek eleget a média felkérésének ingatlanpiaci helyzetelemzés, tanácsadás és az ingatlanpiac értékelése terén. A Média menüpontunk azon megjelent írásokat és tévéfelvételeket tartalmazzák, melyeket kollégáink hathatós segítségével jöhettek létre.

2010.05.25.

Több évszázados házak sora vár vevőre

fotó

Zajlik a Fő tér felújítása Sopronban, kérdés azonban, hogy az elköltött milliárdok elegendőek lesznek-e ahhoz, hogy életet leheljenek a belvárosba, ahol szinte minden második ház eladó – számolt be a Kisalföld.hu. A történelmi atmoszféra, az egyedülálló hangulat, múltat idéző épületek ma már kevesek ahhoz, hogy tömegével vonzzák a turistákat. Mi is utánajártunk, mi a helyzet a belvárosi ingatlanpiacon.
forrás: ingatlanmagazin.com

tovább »

2009.06.23.

Új nyílászáró - növelhetjük lakásunk eladási értékét!

fotó

Izer Melinda vagyok a Foton Kft.-től, és Hoppál Krisztiánnal,- a Lakáskulcs című újság munkatársával beszélgetek arról, hogy mennyivel nő a lakásunk értéke, ha kicseréltetjük nyílászáróinkat.
forrás: fotonablak.hu

tovább »

2008.01.09.

Bővülhet az új lakások piaca

fotó

Sopron - Az ingatlanpiaci szakértők szerint idén Sopronban bővülhet az új építésű lakások piaca. Jelenleg 15–20 nagyobb projekt van folyamatban.
forrás: nyugatmagyar.hu

tovább »

2007.03.01.

Lakáskulcs: A környék legkeresettebb szaklapja

fotó

Dinamikus fiatalember ül velem szemben, akit korán érdekelni kezdtek az
ingatlanok, a szép házak és az azokat körülvevő légkör.
Sokszor látogattam el egy-egy árverésre, csakhogy érezzem a hangulatot – kezdi történetét Lendvai Csaba.
forrás: Koktél magazin

tovább »

2004.07.26.

Túlkínálat és hiány Sopronban

fotó

Főként a telekhiány uralja a soproni ingatlanpiacot, így az új társasházak és lakóparkok egyre inkább kiszorulnak a belvárosból. Pedig igény lenne rájuk. Egyébként a nyugati határszélen is érezhető a lakástámogatási rendszer tavalyi szigorításának hatása: negyedére esett vissza a használt lakások iránti kereslet.
forrás: ltk.hu

tovább »
7 ingatlaniroda
1213 eladó ingatlan
153 kiadó ingatlan
474 új építésű ingatlan
0 akciós banki ingatlan
Energetikai tanúsítvány