MÉDIA

2007.03.01.

Lakáskulcs: A környék legkeresettebb szaklapja

fotó

Dinamizmus, lendület


Dinamikus fiatalember ül velem szemben, akit korán érdekelni kezdtek az
ingatlanok, a szép házak és az azokat körülvevő légkör. Sokszor látogattam el egy-egy árverésre, csakhogy érezzem a hangulatot – kezdi történetét Lendvai Csaba. Komolyabban az ezredfordulón kezdtem el ingatlanokkal foglalkozni, majd fél évvel később meghívásra a Direct Ingatlaniroda értékesítési vezetője lettem. – Szeretek az ügyfelekkel törődni, és képes vagyok az ő szemszögükből látni az ingatlancsere - legyen az eladás vagy vétel – folyamatát. Ez a szemlélet és a 2004-es ingatlanpiaci helyzet adta az ötletet, hogy kezemben egy kockás papírral és egy tollal megtaláljam a Lakáskulcs első számának partnereit. A kezdetben koordinációs lapként megszületett kiadvány mára már elérte a havi több mint 31.000 példány számot – megvalósítva ezzel célunkat –, mellyel valóban a környék leghatékonyabb, legkeresettebb színvonalas szaklapjává vált. Dicséretnek veszem, hogy az emberek keresik, elteszik, gyűjtik a kiadványt, annak ellenére, hogy mérete miatt krumplipucolásra alkalmatlan – neveti el magát.


Országos ingatlan-adatbázis


Csaba, ahogy beszélgetésünk alatt megismertem, a teljességre törek szik. Új honlapjával, a frissen indult www.lakaskulcs.eu -val országos ingatlan- adatbázis létrehozásán fáradozik. Az adatbázis nagyon keresőbarát. Segítségével – ami újítás a hazai ingatlan-adatbázisokban – egy-egy megyében régiónként lebontva kereshetünk rá az ingatlanokra, nem mellőzve a vidéki településeket. Másik előnye még, ahogy Csaba fogalmaz, a „házhoz szállított ingatlanos”. A magánhirdető bejelölheti, hogy kéri-e ingatlanközvetítô segítségét, mely esetben a régióban partner-ingatlanirodáknak átadja az érdeklődő nevét és megadott elérhetőségét, aki akár otthonában is felkeresheti az ügyfelet. Magánszemélyek részére egy ingatlan feltöltése ingyenes, amelyet 60 napig tárol a rendszer.


Emellett Csaba továbbra sem adta fel tervét az „ingatlanosok” megsegítésére; új ötlete a saját fejlesztésű REALTOR ingatlanrendszerező adatbázisszoftver tökéletesítése és országos értékesítése, amellyel – a számtalan újítás mellett – egy gombnyomással frissíteni lehet egy-egy iroda ingatlanállományát. A szoftver fejlesztését és értékesítését az L-con médián keresztül weblaptervezéssel és készítéssel is kiegészítik.

Ez a mindent átfogó, professzionális szolgáltatás biztosan nagyon költséges.
Az is lenne, de kis apparátussal dolgozunk, ezért a leggazdaságosabb árkonstrukcióinkkal állunk
ügyfeleink rendelkezésére.


Marad-e szabadideje a sok tennivaló közepette, kérdezném még meg, de ő már előbb megkér, hogy írjam meg: szabadideje legnagyobb részét feleségével, Ritával és két kisgyermekével tölti. Még jut egy kis
időm a sportra is – teszi hozzá –, hiszen szeretnék egészségesen élni, mert rengeteg megvalósítandó ötletem van még.


forrás: Koktél magazin

« vissza az előző oldalra
7 ingatlaniroda
1732 eladó ingatlan
102 kiadó ingatlan
632 új építésű ingatlan
21 akciós banki ingatlan
Energetikai tanúsítvány