RÓLUNK

Tisztelt mostani és leendő Ügyfelünk!

A LAKÁSKULCS-direct Ingatlan- és Hiteliroda összefogja sikeres tevékenységünket az ingatlan és hitelpiac területén az alapító iroda jóvoltából már 2001-től. Ez köszönhető az Önök bizalmának, mellyel honorálták a korrekt, ügyfélcentrikus, magas szakmai színvonalon végzett munkánkat. A teljes körű jogügyletek lebonyolítása során mindig az odaadó munkára és diszkrécióra törekedtünk. Az évek során irodánk tevékenységi köre is folyamatosan bővül, fejlődik. Ma már ingatlanközvetítéssel és hitelügyintézéssel is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Ingatlan közvetítői tevékenységünket Sopronban és környékén a Balaton déli partján, de partnerirodáink segítségével Zala megyében is gyakoroljuk. Sikeres ingatlan és hitelszolgáltató struktúránkat igyekszünk folyamatosan egyre több régióra kiterjeszteni új franchise rendszerben működő irodák nyitásával.

Foglalkozunk értékbecsléssel, befektetői tanácsadással, valamint vállaljuk a vevőink által vásárolt ingatlanok átalakítását, átépítését a tervezéstől a kivitelezés lebonyolításáig. Folyamatosan figyeljük az uniós pályázati lehetőségeket ingatlan vásárlás, fejlesztés terén. Igény esetén pályázatíró kollégáink segítenek a támogatások megszerzésében. A 2012. januárjában ingatlan eladásakor kötelezően előírt ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY elkészítésében közreműködünk ill. exkluzív megbízás esetén annak elkészítési munkadíját átvállaljuk. (ennek pontos részleteiről tájékozódjon irodáinkban).

Irodánkkal együttműködő partnereink (ügyvédek, földmérők, építészek, kivitelezők, szakértők) is garantálják, hogy Ön megfelelő kiszolgálását, amennyiben igénybe veszi szolgáltatásainkat.

Teljes-körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek az ingatlanok eladásától a hitelhez jutásig. A Vevők részére beszerezzük az összes okiratot amely alapján garantáltan tulajdonosokká válnak.

Ingatlant kereső Ügyfeleinknek szolgáltatásunk díjmentes.

Figyelemmel kísérjük az ingatlanértékesítési adatokat, a kínálatot és az áralakulást, így mindig pontos és naprakész információval szolgálhatunk.

Köszönjük, hogy ingatlanügyeihez a LAKÁSKULCS-directet választotta!

7 ingatlaniroda
1215 eladó ingatlan
152 kiadó ingatlan
476 új építésű ingatlan
0 akciós banki ingatlan
Energetikai tanúsítvány