NYEREMÉNYJÁTÉK

Nyereményjáték

!! Igencsak RITKA esemény !!

LAKÁSKULCS-direct szülinapi NYEREMÉNYJÁTÉK a Facebook-on!

20 év – 20 üveg 1 Csepp Pálinka

A megosztások, kommentek és kedvelések játszanak...

Legyen egy üveg a Tiéd!

Ha tovább olvasnál...


Szépen csendben eltelt 20 év az alapító iroda életében. E kerek évforduló alkalmából, most jól kisorsolunk kedvelőink és megosztóink között 20 üveg limitált Lakáskulcs címkés 1 Csepp Pálinkát.

Egy kis történelem:
A soproni alapító iroda 20 éve, 2000-óta az ingatlanpiac szereplője. Az akkori „kis” iroda a Tűztorony lábán egy pici irodában várta az ügyfeleket. Kis iroda-nagy ötletekkel: a régióban elsőként alkalmaztuk a digitális ingatlanbemutatást. 2004-tõl saját ingatlanpiaci kiadványt (Soproni Lakáskulcs) adtunk ki több, mint 2 millió példányban. 2005-tõl megkezdtük saját ingatlan-ügyviteli szoftver és rendszer fejlesztését, 2006-os országos portálunkon elsőként alkalmaztuk a „régiós” szűrést, amit vagy amihez hasonlót mára már a legtöbb ingatlanos portál beépített.
Sikereinken felbuzdulva megjelent az időközben partnerré vált siófoki iroda kiadásában a Balatoni Lakáskulcs is. 2010 a fordulatok éve. a „kis” Direct Ingatlanból LAKÁSKULCS-directté váltunk. A kiemelkedő régiós ingatlanpiaci pozíciónkat látva Keszthely, Balatonfüred csatlakozott immáron a hálózathoz. Az új arculat és koncepció meghozta gyümölcsét. 2015 Székesfehérváron 2018-ban Budapesten 2019-ben Velencén további három képviseletet nyitottunk. Irodáink hatékonyságát látva a partner pénzintézetek is megkülönböztetett figyelemmel kezelik irodáinkat és irodáink által közvetített hiteligénylő Ügyfeleinket. Jelenleg 7 városban találhattok meg minket.

A pálinkáról:
A Turán egy magyar nemesítésű (Eger) vörösszőlő fajta. Festőszőlőként is használják vörösboroknál. Bora nagyon mély színű, testes. Meglepő a vörösborokra nem annyira jellem virágos, mézes illata, és gyümölcsös zamata.
A Turán szőlőből készült pálinkának könnyed, légies, szőlővirágra emlékeztető illata van, mely piros bogyós, és mézes jegyekkel egészül ki. Ízében a fanyar-cseres karaktereket egy kis mazsolás édesség egészíti ki. Lecsengésében is emlékezetes, a fajta adottságait maximálisan kihasználó, szép pálinka.
Az Országos Pálinkaversenyen aranyérmet kapott.

LAKÁSKULCS-direct szülinapi nyereményjáték játékszabályzat/adatkezelés:
A Lakás&Kulcs Kft által szervezett 20 év- 20 üveg pálinka nyereményjátékban 18 életévüket betöltött személyek vehetnek részt. A játék feltétele: bármilyen az FB bejegyzéshez fűződő aktivitás: kedvelés, megosztás, komment. Aktivitásonként egy-egy esély. A játék időtartama 2020. július 24. - augusztus 14. A sorsolás 2020. augusztus 18. 10:00 soproni iroda (Ferenczy J. u. 6.)

A játékban résztvevők FB profil adatait kizárólag a sorsoláshoz és a nyeremény értesítéshez használjuk fel.

A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá.

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

7 ingatlaniroda
1215 eladó ingatlan
152 kiadó ingatlan
476 új építésű ingatlan
0 akciós banki ingatlan
Energetikai tanúsítvány